Hyppää sisältöön

Koulutusvaellus-retriitti ammatticoacheille Pallaksella

??-??.2024 Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World, Pallas, Muonio

Koulutusretriitti pähkinänkuoressa

  • lempeää hathajoogaa sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia
  • tietopaketti palautumisesta sekä työvälineitä omaan arjessa palautumiseen
  • ulkoilua: monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia Pallaksen tunturialueella
  • saunaelämyksiä ja avantouintimahdollisuus
  • majoitus (3 yötä) 2 h huoneessa Hotelli Jeriksellä
  • täysihoito sisältäen aamupalat, lounaat ja päivälliset
  • hyvää seuraa ja uusia ystäviä 😊

Retriitin hinta 2 hengen huoneessa on ??€. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Varaa oma paikkasi sähköpostilla katariinavainionpaa.kv@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

Kenelle koulutusvaellus-retriitti sopii?

Tämä koulutusvaellus-retriitti on aidosti kokemuksellinen matka, joka on suunnattu ammattilaiscoacheille, työnohjaajille jne ???? Koulutusvaellus-retriitin tavoitteena on kouluttautua luontoyhteyden syventämiseen sekä sen vaikutusten omakohtaiseen ymmärtämiseen niin oman kehosuhteen, kuin palautumisen tukena ja asiakastyössä. 

Retriitin tavoitteena on edellämainittujen lisäksi kannustaa liikkumiseen, irrottautua arjen rutiineista sekä oppia tunnistamaan omia tarpeita ja toiveita, myös kehollisesti. Koulutusvaellukseen sisältyy paljon myös kehollisia harjoitteita, kuten joogaa ja meditaatiota sekä liikkumista Pallaksen tuntureilla.

Lapin rauha auttaa luontoyhteyden kokemisessa

Lapin luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia turvan lisäämiseen, joita tutkimme yhdessä. Turvan lisäännyttyä voi avautua leikille ja luovuudelle. Hidastaminen omassa kuplassa vahvistaa stressin lieventymistö, jonka myötä omakohtainen kokemus voi auttaa löytämään uutta virtaa ja voimaa tulevaan syksyyn niin asiakastyöhön kuin omaan elämään.

Vaellusta, joogaa ja meditaatiota oman ammattilaisuuden ytimessä

Liikkeen yhdistäminen mielen harjoitteisiin on tutkitusti tehokas tapa lievittää stressiä, vahvistaa palautumista ja resilienssiä. Tutkimme myös omaa kehosuhdettamme niin vaelluksen, kuin joogan ja meditaation äärellä. Luntoyhteyden tutkiminen ja oman olon äärelle pysähtyminen erilaisin kokemuksellisin ja havainnointiharjoittein ja yhteisen dialogin keinoin on ammatillisesti vaikuttava tapa edistää uutta omaan asiakastyöhön ja lisätä samalla omaa hyvinvointia. Erityisen kokemuksesta tekee se, että koulutusvaelluksella kohtaa omia kollegoita, ammatticoacheja ja työnohjaajia – saa viettää aikaa oman ammattilaisuuden ytimessä tuiki tärkeän palautumisen lisäksi.

Kuva: Harriniva & Safaris

Täydellistä rentoutumista ja saunaelämyksiä upeassa ympäristössä

Joogaretriitin aikana saat nauttia Hotelli Jeriksen ja Arctic Sauna World:in ainutlaatuisesta ilmapiiristä Jerisjärven rannassa. Kokonaisuuden kruunaavat huikea joogatila laajoine ikkunapintoineen sekä viidestä erilaisesta saunasta koostuvan saunamaailman Repo-sauna, jossa saamme nauttia löylyistä sekä ulkoporealtaan lämmöstä. Saunamaailmassa on mahdollisuus pulahtaa Jerisjärven virkistävään veteen. Molemmat tilat ovat aivan kiinni Jerisjärvessä, joten niistä on upeat maisemat sekä lisäksi Repo-saunan vilvoittelutilassa on lasikatto, josta voimme ihailla sopivan sään salliessa tähtitaivasta.

Kuvat: Harriniva & Safaris
Repo-saunan sijainti on yksi Lapin kauneimmista, aivan Jerisjärvessä kiinni.
Kuvat: Harriniva & Safaris

Lempeää joogaa ja meditaatiota sekä pieniä vaelluksia avotunturissa

Koulutusvaellus-retriitin aikana tehtävät joogaharjoitukset ovat kaikille sopivaa lempeää hatha-joogaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, sillä harjoitukset sopivat niin aloittelijalle kuin pidempäänkin jooganneelle. Viikonlopun aikana teemme myös meditaatio- ja hengitysharjoituksia sekä slow-joogaa, missä pääpaino on hitaasti tehtävissä palauttavissa ja hermostoa rauhoittavissa liikkeissä.

Koulutusvaellus-retriitin aikana teemme myös päivävaelluksen aivan vieressä olevaan Pallastunturin Kansallispuistoon. Vaellus toteutetaan Pallastunturin alueella olevilla valmiilla vaellusreiteillä, joten aikaisempaa kokemusta vaelluksesta et tarvitse. Vaelluksen aikana teemme myös joogaharjoitteita tunturissa, mikä vahvistaa koulutusvaellus-retriitin teemaa vahvan luontoyhteyden kokemisesta.

Majoittuminen ja ruokailu

Joogaretriitillä majoitutaan Hotelli Jeriksen lappilaiseen tyyliin sisustetuissa 2hh huoneissa, joissa on oma wc ja suihku. Päivittäiset aamupalat, lounaat ja päivälliset nautitaan hotellimme tunnelmallisessa ravintolassa. Myös ravintolasta avautuvat näkymät Jerisjärvelle. 

Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World sijaitsevat Muoniossa, n. 20 km Muonion keskustasta ja n. 8 km Pallastunturin Luontokeskuksesta. Kittilän lentokentälle on noin 45 min ajomatka (bussiyhteys Jerikselle) ja Kolarin rautatieasemalle noin tunnin ajomatka.

Koulutusvaellus-retriitin ohjelma

Torstai:

Saapuminen retriittihotellille omaan tahtiin ja majoittuminen

Perjantai:

Klo 7-10 aamiainen omaan tahtiin
Klo 10-12 retriitin aloitus sekä joogaharjoitus ja jooga nidra -syvärentoutusharjoitus Vellamo-salissa
Klo 12-13 lounas
Klo 13-18 vaellusretki Pallaksen avotuntureille
Klo 18-20 saunomista Arctic Sauna World:issä
Klo 20 illallinen
unten maille

Lauantai:

Klo 7-10 aamiainen omaan tahtiin
Klo 10-11 joogaharjoitus ja lyhyt meditaatio Vellamo-salissa
Klo 11-12 retriitin koulutuksellinen osuus Vellamo-salissa
Klo 12-13 lounas
Klo 13-15 retriitin koulutuksellinen osuus jatkuu???
Klo 15-18 omaa aikaa (mahdollisuus lähteä omatoimisesti Pallakselle retkeilemään tai retkeillä Hotelli Jeriksen ympäristössä)
Klo 18-20 saunomista Arctic Sauna World:issä ja Repo-saunan sekä ulkoporealtaan yksityiskäyttö ryhmällemme
Klo 20 illallinen
unten maille

Sunnuntai:

Klo 7-10 aamiainen omaan tahtiin
Klo 10-11 aamun herättelevä lyhyt slow-flow joohaharjoitus
Klo 11-13 retki Pallasjärven Punaisille hiekoille
Klo 13-14 lounas ja retriitin päätös
rentoutuneena kotia kohti

Pallaksen koulutusvaellus-retriitti on täysylläpidolla ja sisältää torstai-sunnuntai yöpymiset, aamiaiset, lounaat, illalliset, saunamaailmaan sisäänpääsyn perjantai-illalle, Repo-saunan käytön lauantai-illalle ja koko retriitin joogaohjaukset. Retriittiin mahtuu ?? osallistujaa. Retriitin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Polar Design Oy yhteistyössä Hehkun® ja ?? kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut tälle hyvinvoinnin ja rentoutumisen matkalle!
Ilmoittautumalla ?? mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla ??? varaat paikkasi retriitille. Varaus on sitova. Retriitin hinta ?? laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.

Maksu- ja peruutusehdot

Jooga- ja hyvinvointiretriitin järjestäjä ei ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan retriittiin, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Retriitin maksuja ei palauteta.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen retriitin järjestäjän toimesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Tervetuloa Lappiin lumoutumaan, palautumaan ja luomaan elämänmittaisia muistoja yhdessä muiden ammattilaisten kanssa!

Retriitin vetäjät

Koulutusvaellus-retriitin järjestävät yhteistyössä titteli? Katja Vainikainen ja joogaopettaja Katariina Vainionpää

Katjan esittely

Katariina Vainionpää

Katariina Vainionpää on markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon ammattilainen, joka on syventynyt näihin maailmoihin jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Työssään hän on oppinut ymmärtämään ihmisiä ja organisaatioita, luoden samalla vahvoja suhteita ja edistäen positiivista työympäristöä. Jooga on Katariinalle elämäntapa, ja hän on astangajoogaohjaaja sekä RYT-200 hathajoogaopettaja. Lisäksi ratkaisukeskeisenä valmentajana hän pyrkii tarjoamaan konkreettisia työkaluja hyvinvoinnin edistämiseen. Katariina järjestää myös jooga- ja hyvinvointiretriittejä eri puolilla Suomea.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

(Kuluttajaviraston hyväksymä)

Polar Design Oy / HEHKUN®
Katariina Vainionpää
Joogaopettaja RYT-200 H (Yoga Alliance)
Astangajoogaohjaaja 200 H (Anne Nuotion Joogaopettajakoulutus)
Hyvinvointivalmentaja / LCF-Certified Life Coach

Puh. 040 519 6681
katariinavainionpaa.kv@gmail.com

Katso kaikki retriitit