Hyppää sisältöön

Kevättalven ihanin hyvinvointiretriitti Pallaksella, kauneimpien tuntureiden syleilyssä

Kiitos kaikille huhtikuussa 2023 mukana olleille! Meillä oli huikean ihana retriitti. 💛
Tämä retriittikokonaisuus toteutuu uudelleen huhtikuussa 2024. Seuraa ilmoitteluamme.

30.3.-2.4.2023 Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World, Pallas, Muonio

Pallaksen hyvinvointiretriitti pähkinänkuoressa

  • lempeää hathajoogaa sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia
  • tietopaketti palautumisesta sekä työvälineitä omaan arjessa palautumiseen
  • ulkoilua: monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia Pallaksen tunturialueella
  • saunaelämyksiä ja avantouintimahdollisuus
  • majoitus (3 yötä) 2 hh huoneessa Hotelli Jeriksellä
  • täysihoito sisältäen aamupalat, lounaat ja päivälliset
  • hyvää seuraa ja uusia ystäviä 😊

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Varaa oma paikkasi sähköpostilla katariinavainionpaa.kv@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

Joogaretriitille keväisten energioiden äärelle

Maaliskuun loppu on kevään energioiden aikaa. Talven selkä on taittumassa ja on aika virittäytyä kevään virkeään ja kevyempään energiaan. Se on ihanteellinen aika ottaa hetki itselle ja lähteä viettämään pidennettyä jooga- ja hyvinvointiviikonloppua lumoavan kauniiseen tunturi-Lappiin, Pallastunturin Kansallispuiston kupeeseen.

Koe aito Lapin tunnelma keskellä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa.
Kuva: Harriniva & Safaris

Kenelle joogaretriitti sopii?

Tämä joogaretriitti on aidosti kokemuksellinen matka. Matka sinulle, joka etsit todellista rentoutumista ja palautumista. Lempeä jooga rauhoittaa sielun ja mielen, ympäristö, ruoka sekä saunaelämykset puhuttelevat aistejasi. Ne ovat myös tärkeä osa palautumistasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Retriitin aikana saat tietoa palautumisesta sekä teet käytännön harjoituksia, joista sinulle on iloa ja hyötyä myöhemminkin, sillä voit halutessasi jatkaa niitä kotiin palattuasi omassa arjessasi.

Täydellistä rentoutumista ja saunaelämyksiä

Joogaretriitin aikana saat nauttia Hotelli Jeriksen ja Arctic Sauna World:in ainutlaatuisesta ilmapiiristä Jerisjärven rannassa. Kokonaisuuden kruunaavat huikea joogatila laajoine ikkunapintoineen sekä viidestä erilaisesta saunasta koostuvan saunamaailman Repo-sauna, jossa saamme nauttia löylyistä sekä ulkoporealtaan lämmöstä. Saunamaailmassa on mahdollisuus pulahtaa Jerisjärven virkistävään veteen, sillä ranta pidetään sulana myös talvella. Molemmat tilat ovat aivan kiinni Jerisjärvessä, joten niistä on upeat maisemat sekä lisäksi Repo-saunan vilvoittelutilassa on lasikatto, josta voimme ihailla sopivan sään salliessa tähtiä ja jopa revontulia. 

Arctic Sauna Worldin Repo-sauna on listattu The Times-lehdessä Pohjolan parhaiden talviretriittikohteiden joukkoon.
Repo-saunan sijainti on yksi Lapin kauneimmista, aivan Jerisjärvessä kiinni.
Kuva: Harriniva & Safaris
Voit pulahtaa Jerisjärveen milloin tahansa, sillä saunamaailman ranta pidetään sulana myös talvella.
Kuva: Harriniva & Safaris

Lempeää joogaa ja meditaatiota sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet

Hyvinvointiretriitin joogaharjoitukset ovat kaikille sopivaa lempeää hatha-joogaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, sillä harjoitukset sopivat niin aloittelijalle kuin pidempäänkin jooganneelle. Viikonlopun aikana teemme myös meditaatio- ja hengitysharjoituksia sekä slow-joogaa, missä pääpaino on hitaasti tehtävissä palauttavissa ja hermostoa rauhoittavissa liikkeissä. 

Joogaloman aikana perjantaille ja lauantaille on varattu riittävästi omaa aikaa, jolloin on mahdollista tutustua aivan vieressä olevaan Pallastunturin Kansallispuistoon. Hoidetut / valaistut hiihtoladut lähtevät hotellimme vierestä, Pallastunturin laskettelurinteet ovat muutaman kilometrin päässä (kuljetusmahdollisuus) tai lumikenkäilyyn (lumikenkiä vuokrattavissa) sopivia maastoja löytyy hotellimme läheltä tai Pallastunturin luontokeskuksen alueelta, jolloin pääset lumikenkäilemään upeassa avotunturissa. 

Avotuntureilta löytyy Lapin taikaa. Ne houkuttelevat lumikenkäilemään tai hiihtämään. 

Lisäksi matkalla on mukana vyöhyketerapeutti, joka tekee retriitin aikana vyöhyketarapiaa retriittiin osallistuville. Hoidon hinta 50 eur / krt. Varaa oma hemmotteluhoitosi ennakkoon katariinavainionpaa.kv@gmail.com

Majoittuminen ja ruokailu

Joogaretriitillä majoitutaan Hotelli Jeriksen lappilaiseen tyyliin sisustetuissa 2hh huoneissa, joissa on oma wc ja suihku. Päivittäiset aamupalat, lounaat ja päivälliset nautitaan hotellimme tunnelmallisessa ravintolassa. Myös ravintolasta avautuvat näkymät Jerisjärvelle. 

Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World sijaitsevat Muoniossa, n. 20 km Muonion keskustasta ja n. 8 km Pallastunturin Luontokeskuksesta. Kittilän lentokentälle on noin 45 min ajomatka (bussiyhteys Jerikselle) ja Kolarin rautatieasemalle noin tunnin ajomatka. Mikäli saavut retriitille lentäen, suosittelen varaamaan tulopäivälle 30.3. Finnairin AY7003 lennon Kittilään (saapumisaika 12:55) yhteiskuljetusten järjestämiseksi lentokentältä hotellille. Lisätietoja ja kuljetuksen varaus katariinavainionpaa.kv@gmail.com tai ilmoittautumislomakkeella.

Jooga- ja hyvinvointiretriitin ohjelma

Torstai:

Perjantai:

Lauantai:

Sunnuntai:

Laskettelu Pallaksella on elämys. Pallaksen idyllisillä laskettelurinteillä lasketaan vain luonnon lumella.

Pallaksen jooga- ja hyvinvointiretriitti on täysylläpidolla ja sisältää torstai-sunnuntai yöpymiset, aamiaiset, lounaat, illalliset, saunamaailmaan sisäänpääsyn perjantai-illalle, Repo-saunan käytön lauantai-illalle ja koko retriitin joogaohjaukset. Retriittiin mahtuu 10 osallistujaa. Retriitin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Polar Design Oy yhteistyössä Hehkun® kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut tälle hyvinvoinnin ja rentoutumisen matkalle!

Ilmoittautumalla 20.2.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla katariinavainionpaa.kv@gmail.com varaat paikkasi retriitille. Varaus on sitova. Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. 

Maksu- ja peruutusehdot

Jooga- ja hyvinvointiretriitin järjestäjä ei ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan retriittiin, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Retriitin maksuja ei palauteta. 

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen retriitin järjestäjän toimesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Tervetuloa Lappiin lumoutumaan ja luomaan elämänmittaisia muistoja yksin tai ystäväsi kanssa!

Järjestäjä:

Polar Design Oy / HEHKUN®
Katariina Vainionpää
Joogaopettaja RYT-200 H (Yoga Alliance)
Astangajoogaohjaaja 200 H (Anne Nuotion Joogaopettajakoulutus)
Hyvinvointivalmentaja / LCF-Certified Life Coach

Puh. 040 519 6681
katariinavainionpaa.kv@gmail.com
    Katso kaikki retriitit