Hyppää sisältöön

Keskiyön auringon hyvinvointiretriitti Virroilla

29.6.-2.7.2023

Kiitos Virtain retriittiryhmälle. Meillä oli lämminhenkinen pitkä viikonloppu Virroilla 🙏🏻. Virtain retriitin kokonaisuus toteutuu uudelleen kesällä 2024 kesäkuussa.

Kutsun Sinut nauttimaan keskikesän ja keskiyön auringosta ja ottamaan aikaa itsellesi hurmaavalle jooga- ja hyvinvointiretriitille Pohjois-Pirkanmaalle Virroille 💛.

Luvassa on kaikille sopivaa hatha-joogaa, hengitys- ja meditaatioharjoituksia, ulkoilua ja luonnossa palautumista, kasvispainotteista ruokaa sekä saunaelämyksiä. Retriitin kantavana teemana on palautuminen ja retriitiltä saatkin kotiin viemisinä palautumiseen liittyvää tietoa ja harjoituksia, joita voit jatkaa kotona arjessasi 🙏🏻.

Retriitti pähkinänkuoressa

  • kaikille sopivaa slow-joogaa (kaksi harjoitusta päivässä) sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia
  • sointukylpy, kesto 1h (@mysantulana)
  • tietopaketti palautumisesta ja harjoituksia kotiin vietäväksi
  • mahdollisuus kehoterapiahoitoihin, mm. meditatiiviset kasvohoidot ja aromaterapiahieronta (@naturalbytanja)
  • pieniä vaelluksia luontopoluilla sekä joogaa luonnossa
  • saunomista ja uintia aamusta auringonlaskuun
  • majoitus 2 hh (saatavilla rajoitettu määrä myös 1 h huoneita/kysy lisää) yli satavuotiaassa hirsitalossa
  • hyvää ruokaa (retriitti on täysihoidolla) ja hyvää seuraa sekä uusia ystäviä 🙂

Kesäyön auringon retriitin hinta 2 hengen huoneessa on 590 eur. Ilmoittaudu 15.6. mennessä ja varaa paikkasi kesän ihanimpaan hemmottelevaan viikonloppuun. 💛

Joogasalimme ikkunoista on näkymät upealle Toisvedelle.
Majapaikkamme ympärillä oleva niityt kutsuvat nauttimaan kesäaamujen ja -iltojen tunnelmasta.

Hyvinvointiretriitillä joogaamme valoisassa joogatilassa, jonka isoista ikkunoista avautuvat maisemat joogasalimme vieressä olevalle  järvelle ja kauas horisonttiin. Iltapäivisin retkeilemme luontopoluilla ympäröivässä luonnossa, vietämme luonnossa pienen joogahetken ja teemme hengitys- ja meditaatioharjoituksia läheisellä laavulla. Iltaisin rentoudumme saunan/savusaunan lämmössä ja pulahdamme uimaan. Majapaikkamme vieressä sijaitsee lampi, jossa voit halutessasi käydä myös aamu-uinnilla ennen aamupalaa.

Joogaretriitin aikana majoitumme 2hh-huoneissa yli satavuotiaan hirsitalon suojassa. Retriitti on täysihoidolla ja aamupalat, lounaat sekä päivälliset nautimme vanhan hirsitalon isossa tuvassa, jonka patinoituneet hirret huokuvat tarinoita ja tunnelmaa. Yli 300 neliöinen vanha hirsitalo on kokonaan käytössämme, joten jokainen voi valita sieltä itselleen sopivan huoneen tai paikan rauhoittumiseen. Hirsitalo on varustettu kaikin mukavuuksin. 

Hurmaavan hyvinvointiretriitin ohjelma:

Torstai:

klo 17 saapuminen ja majoittautuminen vanhalle hirsitalolle 
klo 18 tervetuloa ja palauttava joogahetki
klo 19 illallinen takkatulen äärellä hirsisessä tuvassa
klo 20 saunominen saunamaailmassa (puu- ja savusauna) ja uintimahdollisuus lammessa
Unten maille vanhaan hirsitaloon

Perjantai:

aamiainen omaan tahtiin (mahdollisuus pulahtaa myös aamu-uinnille)
klo 10-12 pidempi slowjoogaharjoitus ja syvärentoutus
klo 13 lounas
klo 14-17 päiväretki Virtain luontopoluilla ja joogahetki luonnossa / mahdollisuus myös kehoterapiahoitoihin (Natural by Tanja)
klo 18 illallinen takkatulen ja järvimaisemien äärellä
klo 20 maisemasauna Toisveden rannalla & uinti
Unten maille vanhaan hirsitaloon

Lauantai:

aamiainen omaan tahtiin (mahdollisuus aamu-uintiin)
klo 10-12 slowjoogaharjoitus ja sointukylpy (My Santulana / Anu Järvelä)
klo 13 lounas
klo 14-17 päivävaellus Pirkan Taival-reitillä ja joogahetki lunnnossa / mahdollisuus kehoterapiahoitoihin (Natural by Tanja)
klo 18 illallinen takkatulen ja järvimaisien äärellä
klo 20 maisemasauna Toisveden rannalla & uinti
Unten maille vanhaan hirsitaloon

Sunnuntai:

klo 9 aamiainen
klo 10-11 herättelevä joogahetki
klo 12 lounas ja rentoutuneena kotia kohti

Lauantain joogatuntimme kruunaa pitkä hemmotteleva sointukylpy. Äänimaljarentoutus sopii kaikille Erityisen hyvin äänimaljarentoutus sopii kuormittuneelle ja stressaantuneelle keholle ja mielelle. Sointukylvyssä voit vain makoilla paikallasi ja antaa kehon ja mielen rentoutua äänimaljojen suloisissa ja hoitavissa soinnuissa. Sointukylvyn meille tekee MySantulana / Anu Järvelä.

Aamupäivän joogaharjoituksen jälkeen voit pulahtaa laiturilta uimaan virkistävään Toisveden veteen.
Maisemasaunan ikkunoista avautuvat näkyvät kauaksi Toisvedelle, joka kylpee iltaisin loputtoman kauniissa väreissään. Saunan jälkeen voit istuskella laiturilla tai nuotion loimussa rantakalliolla.

Saapuminen retriitille

Virrat sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla, noin 104 km Tampereelta ja 92 km Seinäjoelta. Lähin juna-asema on Parkanossa, noin 60 km:n päässä, mistä järjestyy kuljetus paikan päälle retriittin. Jos tarvitse kuljetusta rautatieasemalta Parkanosta, niin ota yhteyttä katariina.vainionpaa.kv@gmail.com.

Virrat on järvien ja vesistöjen seutua. Virroilta löytyy järviä ja lampia satamäärin. Virtain suurimmat järvet ovat Vaskivesi ja ns. retriittijärvemme Toisvesi, joka on syvä, Suomen viidenneksi syvin järvi. Virroilta löytyvät myös kuuluisat Torisevan rotkojärvet. 

Vaellusten yhteydessä teemme joogaharjoituksen luonnossa. Joogaharjoitus luonnossa on kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukeva kokemus.

Hyvinvointiretriitin hinta 590 eur. Hinta on täyshoidolla, sisältäen yöpymiset (3 yötä), aamupalat, lounaat ja päivälliset sekä jooga- ja luontoretkien ohjaukset. Retriittin mahtuu 10 osallistujaa. Retriitin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Polar Design Oy yhteistyössä Hehkun kanssa.

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus myös erilaisiin kehoterapiahoitoihin. Miltä kuulostaisi meditatiivinen gua sha -kasvohoito tai kokovartalon aromaterapiahieronta? Hoidot toteuttaa Natural by Tanja. Lisätietoja hoidoista ja varaukset voit tehdään suoraan Tanjalle, hello@naturalbytanja.com, puh. 044 3305372

Ilmoittaudu 15.6.2023 mennessä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla katariina.vainionpaa.kv@gmail.com. Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Jooga- ja hyvinvointiretriitin järjestäjä ei ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan retriittiin, voit hankkia tilallesi toisen osallistuja. Retriitin maksuja ei palauteta.

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen retriitin järjestäjän toimesta. Muistathan, että tapahtuma on vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma- ja vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa ja kattaa mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Toisvesi on tunnettu sykähdyttävistä auringonlaskuistaan, jotka ovat lähes käsin kosketeltavissa saunoessamme maisemasaunassa. 

Lämpimästi tervetuloa palautumaan ja hemmottelemaan itseäsi tälle ihanalla kesäiselle hyvinvointiretriitille! Aikaisempaa kokomusta joogasta et tarvitse. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, yksin tai ystäväsi kanssa. Nähdään keskikesän kauneudessa Virroilla 💛.

Järjestäjä:

Polar Design Oy / HEHKUN®
Katariina Vainionpää
Joogaopettaja RYT-200 H (Yoga Alliance)
Astangajoogaohjaaja 200 H (Anne Nuotion Joogaopettajakoulutus)
Hyvinvointivalmentaja / LCF-Certified Life Coach

Puh. 040 519 6681
katariinavainionpaa.kv@gmail.com
    Katso kaikki retriitit