Hyppää sisältöön

Lapin Kesä -hyvinvointi- ja joogaretriitti Inarissa

Lämmin kiitos Inarissa mukana olleille. Inarin retriitti toteutuu uudestaan elokuussa 2024.

17.-20.8.2023

Haltioidu Lapin kesästä 💛

Lapin Kesä- jooga- ja hyvinvointiretriitti vie meidät Pohjois-Lapin kauneimpaan kesään Inarinjärvelle, valloittavien tunturien syleilyyn. Retriittipaikkamme on korkeatasoinen Inari Wilderness Lodge, joka sijaitsee Inarinjärven rannassa. Hotellin päärakennus on uljas kelohonkainen rakennus, jonka isoista ikkunoista avautuvat mahtavat maisemat Inarinjärvelle. Tällä joogalomalla syvennytään palauttavien ja kehoa sekä mieltä tasapainottavien joogaharjoitusten lisäksi vahvistamaan luontoyhteyttä Lapin kauneuden ja rauhan ympäröimänä.

Retriitti pähkinänkuoressa

  • lempeää slowjoogaa sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia
  • tietopaketti palautumisesta sekä työvälineitä omaan arjessa palautumiseen
  • vaelluksia tuntureilla, retriittiin sisältyy päivävaellus Saariselälle, Kiilopään tunturialueelle
  • ainutlaatuinen risteily Inarinjärvellä, kesto 2,5-3 h
  • saunaelämyksiä ja uintimahdollisuus
  • majoitus (3 yötä) 2 hengen revontuli-igluissa Wilderness Hotel Inarissa (rajoitettu määrä myös lisähinnallisia 1 hengen igluja saatavilla, kysy lisää)
  • täysihoito sisältäen aamupalat, lounaat ja päivälliset
  • hyvää seuraa ja uusia ystäviä 😊
Retriitin aamiaiset, lounaat ja päivälliset nautimme tässä tunnelmallisessa lappihenkisessä ravintolassa, mistä avautuvat näkymät erämaajärvi Inarille. Kuva: Wilderness Hotels.

Parasta aikaa Lapissa

Elokuussa voit kokea Lapin kesän täydellisyyden. Loppukesän lämpimät ja täyteläiset sävyt saavat luonnon hehkumaan loputtomissa väreissään. Valoa riittää ja aurinko laskeekin vasta lähempänä puolta yötä. Hyttysaika alkaa olemaan takana päin, mutta vielä on lämmintä, joten elokuu tarjoilee parhaat puitteet ulkoilulle. Lapin kesä on herkkä ja Inarinjärven sekä tunturien rauhassa pääset kokemaan sen ainutlaatuisuuden.

Slow-joogaa ja pieniä vaelluksia tunturissa

Lapin Kesä- jooga- ja hyvinvointiretriitillä keskitytään palautumiseen. Pitkät joogatunnit ovat kaikille soveltuvaa lempeää Slow-joogaa sekä syvärentoutusharjoituksia. Joogaharjoituksissa keskitymme hermostoa ja mieltä rauhoittaviin asanoihin sekä palautumista edistäviin hengitys- ja meditaatioharjoituksiin. Retriitillä retkeilemme lähiympäristössä, risteilemme Inarinjärvellä tai vain lepäilemme luonnon ympäröimänä Revontuli-mökeissä, joista jokaisesta mökistä on kauniit näkymät Inarinjärvelle.

Risteilyllä pääset kokemaan Inarinjärven kauneuden.

Lauantaina pääsemme kokemaan avotuntureiden taikaa, kun teemme päivävaelluksen Saariselälle Kiilopäälle. Vaikka vaellus suuntautuukin avotuntureille, on se kaikille sopivaa retkeilyä. Mitään aiempaa vaelluskokemusta ei tarvitse olla. Lauantain joogaharjoitus tehdään myös tunturissa. Halutessasi voit jäädä myös resorttiimme rentoutumaan. Retkeilemään lähiympäristössä, uimaan ja istuskelemaan rantahietikolla tai vaikka lukemaan kirjaa ja nauttimaan Inarinjärven ja tuntureiden tunnelmasta.

Iltapäivisin on päivän toinen joogaharjoitus, lyhyempi palauttava joogahetki. Joogaharjoitukset ovat isossa kodassa, jossa joogaamme elävän tulen ympärillä. Joogatessasi Lapin taika on läsnä ja voit kokea ympäröivän luonnon läheisyyden.

Päivävaelluksemme suuntautuu Saariselän Kiilopäälle. Näillä tuntureilla Lapin taika on käsin kosketeltavissa. Kuva: Wilderness Hotels.
Teemme osan joogaharjoituksista tunturissa vaellusretkemme yhteydessä. Joogaharjoitus avotuntureilla on ainutlaatuinen kokemus.

Ikimuistettavia saunaelämyksiä ja majoittuminen lasikattoisissa revontuli-mökeissä

Retriittipäivämme huipentuvat ainutlaatuiseen saunaelämykseen, missä saunomme upeassa maisemasaunassa Inarinjärven rannassa. Saunan isoista ikkunoista avautuvat upeat maisemat Inarinjärvelle ja tuntureille.

Saunasta pääsemme pitkospuita pitkin resorttimme hiekkarannalle, jossa pääset uimaan Inarinjärven kristallin kirkkaassa vedessä. Kuvat: Wilderness Hotels.

Saunan ja uinnin jälkeen makoisat unet maistuvat ihanissa ja elämyksellisissä lasikattoisissa revontuli-mökeissä. Kaikki mökit sijaitsevat Inarinjärven rannalla, joten mökkisi ikkunoista avautuvat maisemat järvelle ja sykähdyttäviin auringonlaskuihin.

Katsele pohjoista taivasta ja nauti tähtitaivaan tai revontulten loistosta kun makaat mukavassa sängyssäsi. Revontulikodat on varustettu suihkullisella kylpyhuoneella, erillisillä sängyillä ja vuodesohvalla. Kuvat: Wilderness Hotels.

Saapuminen retriitille

Wilderness Hotel Inari sijaitsee Inarissa, noin kolme kilometriä Inarin keskustasta. Inarista Ivaloon tulee matkaa noin 50 km. Finnairilla on päivittäinen lentoyhteys Helsingistä Ivaloon. Mikäli saavut retriitille lentäen, suosittelen varaamaan tulopäivälle 17.8. Finnairin lennon Ivaloon, jonka saapumisaika klo 12.20. Ivalon lentoasemalta lähtee bussikuljetus Inariin, suoraan retriittipaikkaamme Wilderness Hotel Inariin. Kuljetuksen voi varata etukäteen osoitteesta www.kuljetusliikeilmarislant.fi.

Kuva: Wilderness Hotels.

Retriitin ohjelma

Torstai 17.8.
klo 14 saapuminen Wilderness Hotel Inariin ja majoittuminen
klo 15 retriitin aloitus ja tervetuloa
klo 16 slow-joogaharjoitus sekä syvärentoutus
klo 18 illallinen
omaa aikaa
yöpuulle

Perjantai 18.8.
aamiainen omaan tahtiin
klo 10-12 pidempi slow-joogaharjoitus ja syvärentoutus
klo 13 lounas
klo 13-16 omaa aikaa (mahdollisuus lähteä Inarinjärven risteilylle, retkeillä lähiympäristössä tai vaikka vain levätä hotellilla / omassa revontulimökissä)
klo 17 joogahetki
klo 18 maisemasauna Inarinjärven rannalla, uintimahdollisuus
klo 20 illallinen
yöpuulle

Lauantai 19.8.
aamiainen omaan tahtiin
klo 10 lähtö päivävaellukselle Kiilopäälle Saariselälle (kuljetus järjestetty)
klo 12 lounas tunturissa
klo 14 slow-joogaharjoitus tunturissa (matkajoogamatot Hehkun puolesta)
klo 17 saapuminen takaisin hotellille
klo 18 maisemasauna Inarinjärven rannalla, uintimahdollisuus
klo 20 illallinen ja retriitin päätös
yöpuulle

Sunnuntai 20.8.
aamiainen omaan tahtiin
rentoutuneena kotia kohti

Kuvat: Wilderness Hotels.

Maksuehdot ja varaus

Lapin Kesä- hyvinvointiretriitti on täysihoidolla, sisältäen majoittumisen 2 hengen revontuli-mökeissä (kysy lisää yhden hengen majoitusvaihtoehdosta), aamupalat, lounaat ja päivälliset sekä joogaohjaukset ja muun ohjelman. Retriitin hinta laskutetaan kahdessa erässä.

Jos Lapin kesä, elokuinen Inari, jooga ja päivävaellukset tunturissa resonoivat, ilmoittaudu heti. Tälle retriitille on rajoitettu osallistujamäärä, vain kahdeksan henkilöä sopii retriitille mukaan. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Polar Design Oy yhteistyössä HEHKUN® kanssa.

Hotellimme panorama-ravintola Ukko tarjoilee meille aitoja lappilaisia makuja.
Kuvat: Wilderness Hotels.


Ilmoittaudu 30.6. mennessä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla katariina.vainionpaa.kv@gmail.com. Retriitin ilmoittautuminen on sitova ja maksuja ei palauteta (muistathan huolehtia omasta matkavakuutuksestasi sairastumisen yms. varalle). 

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen retriitin järjestäjän toimesta. Muistathan, että tapahtuma on vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma- ja vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa ja kattaa mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Kuva: Wilderness Hotels.

Olet lämpimästi tervetullut tälle hyvinvoinnin ja rentoutumisen matkalle!

Lapin Kesä jooga- ja hyvinvointiretriitti on täydellinen loma slowjoogan, hengitys- ja meditaatioharjoitusten, ainutlaatuisten tunturikokemusten, saunomisen, uimisen, hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Tule kokemaan Lapin kesän lumo ja tekemään elämänmittaisia muistoja. Tälle joogalomalle voit lähteä yksin tai ystäväsi kanssa, juuri sellaisena kuin olet. 💛

Järjestäjä:

Polar Design Oy / HEHKUN®
Katariina Vainionpää
Joogaopettaja RYT-200 H (Yoga Alliance)
Astangajoogaohjaaja 200 H (Anne Nuotion Joogaopettajakoulutus)
Hyvinvointivalmentaja / LCF-Certified Life Coach

Puh. 040 519 6681
katariinavainionpaa.kv@gmail.com
    Katso kaikki retriitit »