Hyppää sisältöön

LUPA
LOISTAA

BIO

Katariina Vainionpää

Lempeä joogaopettaja. Ikuinen liikkuja, luontoseikkailija, kasvatustieteilijä, ratkaisukeskeinen valmentaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Katariinan päivätyö on toimia hirsi- ja puutaloja valmistavan yrityksen markkinointijohtajana, mutta jooga on tuonut Katariinan elämään niin paljon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastapainoa työelämän kiireisiin ja suorittamiseen, että hän haluaa jakaa joogan ja valmennuksen tarjoamia työkaluja myös muille.

Jooga on Katariinalle elämäntapa ja hänen missionaan onkin ajatus, että jokainen voisi löytää itsestään hyvän olon ja rauhan, sisäisen joogin. Katariinan vuosien tuoma omakohtainen kokemus joogasta on, että se on hyvä maadoittaja, luontoyhteyden vahvistaja sekä sisäisen valon tuoja.

Joogan lisäksi Katariinan sydäntä lähellä on liikkuminen eri lajien muodossa, erityisesti Lapin tunturit vaeltaen tai hiihtäen saavat Katariina sydämen sykkimään.

KOULUTUS

  • Astangajoogaohjaaja 200H (Anne Nuotion opettajakoulutus)
  • Joogaopettaja RYT-200 (Yoga Alliance)
  • Ratkaisukeskeinen valmentaja
  • Kasvatustieteiden maisteri
Katariina Vainionpää

Lähde mukaan elämän mittaiselle matkalle hyvään oloon!

Hehkun® tarina

Hehkun on syntynyt ajatuksesta ja halusta auttaa, jakaa joogan tuomaa tasapainoa. Tasapainoa ja vakautta kehoon sekä mieleen. Auttaa pysähtymään. Perimmäisenä joogan tavoitteena kehon ja mielen yhdistymistä kokemukseksi, joka luo yhteyden ja vapauden tunteen. Tunteen, jota joogassa harjoitellaan liikkeen ja hengityksen yhdistämisellä.

Hehkun on myös syntynyt ajatuksesta luoda sykähdyttäviä, elämänmittaisia, yhteyttä vahvistavia luontokokemuksia. Hehkun taustalla on myös rakkaus, rakkaus aina täydelliseen luontoon, sen auringonnousuihin ja -laskuihin, jotka saavat kaiken hehkumaan loputtomissa väreissään. Samaa hehkua toivon kaikkien sydämiin ja uskon, että meille tämä hyvinvoinnin hehku löytyy retriittien aikana.

Suuri intohimoni on matkustaa, vaeltaa vuorilla ja tuntureilla sekä löytää luonnon kauneutta kaikkialta. Suomen Lappi on minulle tuttu ja rakas paikka, minkä vuoksi Hehkun retriittejä tullaan järjestämään Lapissa, mutta myös muissa merkityksellisissä paikoissa ja kohteissa. Tavoitteeni on, että Hehkun retriitti on Sinulle aina myös hemmotteleva matka, täydellinen irtiotto arjesta, joten retriitit ovat aina tasokkaissa kohteissa ja täysihoidolla. Sinulla on myös lupa nauttia.

Hehkun retriitit suuntautuvat aina kauniisiin luontokohteisiin ja jooga- sekä meditaatioharjoitusten lisäksi niihin sisältyy usein luonnossa liikkumista ja luontoyhteyden vahvistamista tavalla tai toisella. Jooga ja luonnossa liikkuminen ovat erittäin voimallinen yhdistelmä, mikä auttaa reittiä oman itsesi, sinun hehkusi äärelle. 

Retriiteiltä saat aina käytännön harjoituksia kotiin viemisiksi, joten voit jatkaa joogaa ja hengitysharjoituksia halutessasi myös omassa arjessasi. Jokaisella retriitillä on vaihtuva ohjelma joogaharjoitusten suhteen, mutta harjoitukset ovat aina kaikille sopivaa hatha/slow-joogaa.

Toivotan Sinut sydämestäni tervetulleeksi Hehkun retriiteille, hyvinvoinnin ja elämysten lähteille, hyvinvointisi matkalle. Sinulla on lupa loistaa. 💛