Hyppää sisältöön

LUPA
LOISTAA

JOOGA- JA HYVINVOINTIRetriitit

Oletko kiireinen ja tuntuu, että ei jää riittävästi aikaa palautumiselle?

Kaipaatko omaa aikaa ja vinkkejä oman palautumisen ja hyvinvointisi tueksi?

Hehkun retriiteillä opetellaan käytännön harjoituksia ja tekniikoita, joita voit jatkossa käyttää päivittäin arjessasi palautuaksesi arjen kiireestä ja stressistä.

Retriitit ovat aina täysihoidolla tasokkaissa, luonnonkauniissa kohteissa ja sisältävät usein myös muita palautumista tukevia aktiviteetteja, kuten patikointia, mahdollisuuksia hiihtoon tai lasketteluun sekä saunaelämyksiä. Tutustu lisää ja varaa ikimuistoinen matka, täydellinen irtiotto arjesta, mistä on sinulle iloa pitkään kotiinkin palattuasi. 

Retriiteille on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan 💛.


”Täällä retriitillä olen kokenut niin syvää iloa ja rakastunut elämään uudelleen”
”Retriitillä Katan hyvä energia = 10 +++”
 ”Jooga-harjoitteet, ihanat luonto- ja liikunta-aktiviteetit, mukava tiimi.
”Sopivasti vapaa-aikaa, joogaa ja muuta rentoutumista, hyvä seura.”
”Olet Katariina todella psykologisesti taitava ohjaaja.”
”Ihanat liikkeet, ei liian vaativaa. Pysyi hyvin mukana.”


Kevättalven hyvinvointiretriitti Pallaksella, kauneimpien tuntureiden syleilyssä

4.-7.4.2024 
Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World,
Pallas, Muonio

Huhtikuun alku on kevään energioiden aikaa. Talven selkä on taittumassa ja on aika virittäytyä kevään virkeään ja kevyempään energiaan…

Keskiyön auringon hyvinvointiretriitti 
Virroilla

13.-16.6.2024

Kutsun Sinut nauttimaan keskikesän ja keskiyön auringosta ja ottamaan aikaa itsellesi hurmaavalle jooga- ja hyvinvointiretriitille Pohjois-Pirkanmaalle Virroille 💛.

Lapin Kesä -hyvinvointi- ja joogaretriitti Inarissa

15.-18.8.2024

Lapin Kesä- jooga- ja hyvinvointiretriitti vie meidät Pohjois-Lapin kauneimpaan kesään Inarinjärvelle, valloittavien tunturien syleilyyn. Retriittipaikkamme on korkeatasoinen Inari Wilderness Lodge, joka sijaitsee Inarinjärven rannassa.

Unohtumattomia elämyksiä luonnon kauniissa paikoissa

Järjestän yksin ja yhteistyössä muiden hyvinvointialan ohjaajien kanssa erilaisia jooga- ja hyvinvointiretriittejä Suomessa ja maailmalla. Retriitti-sana tarkoittaa vetäytymistä arkielämästä, joten retriitin tai matkan tarkoituksena onkin viettää aikaa sen tärkeimmän henkilön eli oman itsensä kanssa jossain sellaisessa ympäristössä, joka on erilainen kuin oma arkiympäristö.

Järjestämieni retriittien sisällöt vaihtelevat, mutta niihin voi kuulua joogan lisäksi vaellusta tai muuta luonnossa liikkumista, muita liikunnallisia aktiviteettejä sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen erilaisia teemoja hyvinvointiin tai oman elämän johtamiseen liittyen. Retriittien tavoitteena on ennen kaikkea olla se hengähdyshetki työelämän kiireisiin sekä energian lataaminen, mutta retriitteihin haluan aina tuoda myös jotain sellaista sisältöä ja työkaluja, josta voit ammentaa hyvinvointia elämääsi myös matkan jälkeen.

Kysy lisää, niin räätälöidään sinulle ja ryhmällesi sopiva kokonaisuus. Retriitin kesto voi vaihdella päivän tapahtumasta muutaman päivän mittaiseksi matkaksi. Retriitti on mahdollista pitää myös englannin kielellä.

Tunnelmia aiemmilta Hehkun-retriiteiltä.

Liity postituslistalle, niin saat aina tietoa retriiteistä ensimmäisten joukossa.